Equip

FreePlay és un equip format per diferents persones relacionades amb el món de l’activitat física i l’esport.

El més important del nostre equip, a part de les persones que hi formem part, és la relació i les interaccions que s’estableixen entre nosaltres, la qual cosa fa que el nostre equip sigui més que la suma de cadascú de nosaltres.

Les persones que formen part del nostre equip són:


equip

Sara Casasnovas

És Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) per la Universitat de Barcelona  i té un Màster en Gestió Esportiva per la Universitat de Lleida. Té una gran experiència en la gestió esportiva.

Actualment és professora d’educació física a secundària i combina la seva feina amb tasques de gestió.

Va ser becada per la Universitat de Barcelona realitzant tasques de gestió a l’Escola de Formació de Tècnics Esportius i Formació Permanent de l’INEFC.  Ha portat la coordinació de les Estades Esportives del Club Tennis Ciutadella, i ha treballat de tècnica a la Federació Catalana de Tennis ( Vall Hebron).

Al mateix temps, la seva passió per l’esport l’ha portada a dedicar bona part de la seva vida a la pràctica del tennis. Com a tennista ha estat campiona de Menorca en totes les categories i Campiona de Balears en algunes d’elles. També ha participat en els Jocs IGA, en les edicions Rodas i Aland aconseguint algunes medalles.

Josep Juaneda

És Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) per la Universitat de Barcelona i té un Màster en Gestió Esportiva per la Universitat de Lleida. Està format en la disciplina de Coaching transformacional a l’Institut Gestalt de Barcelona.

Des de sempre ha dedicat gran part del seu temps al món de l’activitat física i esportiva, a la pràctica, però sobretot a la seva formació i dedicació laboral.

Actualment és el responsable de l’Esport Escolar al Consell Insular de Menorca.

La seva llarga trajectòria és un exemple, a part de treballar en diversos clubs com a entrenador de tennis i com a preparador físic. També ha estat responsable en la gestió de diferents projectes, com les Estades Esportives del Club Tennis Ciutadella, responsable de l’escola de Futbol del DOSA CF. Ha participat en diverses investigacions promogudes per l’INEFC de Barcelona.

Piti Sintes

És entrenadora Nacional de Tennis, té una llarga i excel·lent carrera professional com a docent de l’esport del Tennis. Ha estat entrenadora de Tennis de l’Escola del Real Club Tennis de Barcelona, entrenadora del Serveis d’Esports de la Universitat de Barcelona, entrenadora del Club Tennis Set Ball. També ha estat responsable de l’escola de Tennis de l’OAR i actualemt és la responsable de l’escola de Tennis del Club Tennis Ferreries.

Na Piti ha viscut i viu al voltant de l’esport, especialment del tennis, des de petita s’ha dedicat a practicar aquest esport amb tot el que representa. En totes les seves etapes ha demostrat el que l’esport aporta a cada persona i el que cada persona pot aportar a l’esport. El seu currículum esportiu és un exemple, ha estat campiona de Menorca en totes les categories, campiona de Balears en les categories infantil, junior i absolut. ¼ finalista als campionats d’Espanya  en infantil. Ha participat en diferents tornejos internacionals, obtenint un bon rànking en el circuit ITF de WTA. Guanyadora de vàries medalles als Jocs IGA en l’edició d’ Aland. Actualment segueix jugant a la lliga francesa per a equips amb el club Stade Clermont Ferrand.