Active Menorca

FreePlay ha dissenyat el Active Menorca adreçat a grups de joves i adults que els agradi l’esport i vulguin estar en contacte amb la natura.

Aquesta activitat els permetrà conèixer Menorca, gaudir de la tranquil•litat de les seves platges, descobrir nous camins i arribar als racons més inèdits de l’illa a través de la pràctica de diferents esports.

Active Menorca_no_marges

Activitats Esportives:

Baix el nostre punt de vista, la pràctica regular d’activitat física és un element imprescindible per a la vida de qualsevol persona. Tant per joves com per adults és important ja que, a part dels nombrosos beneficis que aporta, farà que el dia de demà tinguin un estil de vida saludable disminuint així el risc de patir malalties.

A continuació es presenten les activitats que s’ofereixen a l’Active Menorca:

Rutes camí de cavalls:

Camí de cavalls: El camí de cavalls és un camí històric de 185 km que recórrer l’illa de Menorca pel seu litoral. És sens dubte la millor manera de descobrir la gran riquesa natural i patrimonial de l’illa.
Els camí de cavalls permet la realització d’activitats esportives molt variades. Cada activitat es realitzarà a un tram diferent del camí.

  • Ruta eqüestre pel camí de cavalls.

Aquesta activitat consisteix en realitzar un recorregut pel camí de cavalls. Es tracta d’excursions organitzades en les que els participants tenen l’opció d’adquirir coneixements de l’esport d’hípica. Al mateix temps els assistents estaran en contacte amb el medi natural de Menorca, passant per diferents platges verges i boscos de l’illa.

horses

  • Ruta BTT pel camí de cavalls.

Les excursions de BTT estan programades amb l’objectiu de practicar el ciclisme pel camí de cavalls, el qual proporciona recorreguts de diferents nivells tècnics. A la vegada, aquestes excursions donen la possibilitat de gaudir de les millors vistes de Menorca.

foto (26)

  • Senderisme pel camí de cavalls.

Els participants podran conèixer els paisatges de l’illa de Menorca a través de les rutes proposades per a l’activitat de senderisme. Aquestes rutes donen l’opció de visitar llocs inaccessibles de l’illa, recórrer camins de bosc i refrescar-se a les millors platges i raconades.

sende

Activitats Aquàtiques

Les activitats aquàtiques proposades consisteixen en realitzar un determinat recorregut per la costa de Menorca per tal de poder visitar indrets que només són accessibles a través del mar. Els participants tindran l’oportunitat de visitar platges verges i coves d’una bellesa extrema amb un mitjà diferent.
Existeixen diferents rutes tant a la costa nord com a la costa sud de Menorca. S’escollirà la ruta més adequada en funció de les condicions meteorològiques.
Les activitats aquàtiques proposades són:

  • Caiac

Fotor0327170322

  • Surf

surf

 

  • Pàdel surf

Fotor0328114123

Fotor0328114543

 

  • Windsurfwsurf

 

 Esports de sorra

Aprofitant les platges de Menorca, oferim la possibilitat de practicar esports com volei,  tennis, futbol, handbol, etc. a la sorra. Es tracta d’organitzar competicions entre els participants.

Existeixen dues modalitats d’Active Menorca, depenent de si es vol realitzar l’activitat de forma personalitzada o no:

  • Format personalitzat

Es dóna la possibilitat de crear l’Active Menorca a mida, escollint els dies, la durada de les activitats (mínim 2 hores/dia), el tipus d’activitat i la zona de l’illa on es volen realitzar. Per a poder contractar el format personalitzat, el grup ha de ser d’entre 15 i 18 persones. Freeplay també pot organitzar l’activitat incloent l’estada.

 

  • Format ordinari

Freeplay estableix un calendari on especifica quin dia es realitza cadascuna de les activitats proposades, les persones interessades en realitzar alguna activitat en concret, podran inscriure’s per dia.
En aquest cas, la inscripció es pot realitzar a nivell individual. Freeplay s’encarregarà de crear els grups (mínim 15 persones).

L’organització es reserva el dret de suspendre o modificar l’ordre de realització de les activitats en cas de que les condicions climatològiques siguin adverses.
Els fillets/es menors de 12 anys, podran realitzar l’activitat sempre i quan vinguin amb algun familiar adult i Freeplay consideri que l’activitat és adequada a les seves característiques. Caldrà notificar-ho amb un mínim de 3 dies d’antelació.

Menorca, un petit paradís.

Fotor0327153533

Fotor032812025

Menorca és l’illa més septentrional de les Illes Balears, situada al mar Mediterrani. Té una superfície de 700 km2, i només 50 km separen l’illa d’est a oest i 20 km de nord a sud. El punt més elevat de Menorca és El Toro que està a 358 metres per sobre del nivell del mar.

El litoral de l’illa té una longitud de 200 km de costa majoritàriament verge esculpida pel vent i el mar.

Té una població de 96.000 habitants repartits en vuit municipis: Ciutadella, Ferreries, Es Mercadal, Es Migjorn Gran, Alaior, Maó (capital), Es Castell i Sant Lluís.

Es caracteritza per la seva riquesa natural, l’any 1993 fou declarada Reserva de la Biosfera per la UNESCO.

A Menorca, tot i ser una illa de petites dimensions, hi podem trobar gairebé tots els ecosistemes mediterranis, una gran diversitat de flora i fauna i espècies protegides. El clima de Menorca és típicament Mediterrani amb temperatures mitjanes anuals de 16,7ºC. Les precipitacions mitjanes anuals son de 600 mm, concentrades bàsicament a la tardor. A més hi ha una gran variació interanual amb llargs períodes de sequera durant els mesos d’estiu. Els estius de Menorca són secs i calorosos.

Menorca, degut a la situació estratègica en el Mediterrani ha estat conquerida per diferents colònies al llarg de la història i això es percep en el patrimoni i construccions que es troben a l’illa.

Menorca és el territori europeu amb major densitat de restes arqueològiques, s’han catalogat uns 2000 jaciments prehistòrics. Encara podem trobar poblats prehistòrics amb construccions megalítiques.

Uns dels trets més representatius de Menorca són les seves platges. Hi ha grans diferències entre les platges de la costa nord, d’arena més vermella i grans penya-segats, i les de la costa sud, d’arena blanca i aigües transparents.

 Menorca és el lloc ideal per passar les vacances de l’estiu gaudint de la tranquil•litat que es respira a l’illa, visitant les seves platges i practicant esports a l’aire lliure amb contacte amb la natura.

INSCRIPCIÓ ACTIVE MENORCA

Dades personals

L'enviament d'aquest formulari implica l'acceptació de les Condicions i Privacitat d'aquest lloc web.