Fun Tennis

FreePlay s’encarrega de l’organització del “Fun Tennis”.

La temporada 2014-15 conta amb la participació del Club Tenis Ferreries, C.T. Migjorn, C.T. Mahón i Malbuger Centro Deportivo.

Fun Tennis sorgeix a partir de la necessitat de crear una nova manera d’entendre el sistema de competició actual del tennis en edat escolar, adaptant les característiques del joc als esportistes.

És una lliga formativa per equips que prioritza la vessant educativa i lúdica per davant de l’estricament competitiva.

Va dirigida a tots els fillets i filletes d’entre 5 i 10 anys que s’iniciïn en el tennis, que formin part d’algun club de tennis de Menorca i vulguin viure la competició d’una forma recreativa.

La participació és per equips mixtes. Cada equip ha d’estar format per un mínim de 3 jugadors/es. Cada club podrà inscriure tants equips com cregui oportú.

La lliga s’inicià el mes de novembre de 2014 i finalitzarà el maig de 2015. Es juga una vegada al mes alternant la Seu (el propi club o el de l’altre equip). El mes de maig es realizarà la festa final amb tots els participants.

Cada equip inscrit té una persona responsable, la funció de la qual és donar suport als participants i vetllar pel bon funcionament de la trobada, sempre des d’un punt de vista educatiu i formatiu. Per tant, els responsables han d’orientar als jugadors i jugadores per tal que els punts es contin correctament, es coneguin les regles bàsiques, es respectin els companys i adversaris així com el material.

Baix el nostre punt de vista és indispensable agrupar els participants en diferents lligues segons l’edat. D’aquesta manera podrem adaptar les dimensions del terreny de joc i el material a les seves característiques.

Actualment es porten a terme tres lligues:

Fun Tennis 1

IMG_4409

IMG_4247

Fun Tennis_Jornada 1_LL1

 

Fun Tennis 2

Jornada 1_LL2 Ferre-Mao

Carlo

 

 Fun Tennis 3

Equip Malbuger_LL3

A continuació presentem el calendari:

Fun Tennis 1

Calendari Març-Maig Fun Tennis_Lliga 1

Fun Tennis 2

Calendari Març-Maig Fun Tennis_Lliga 2

Fun Tennis 3

Calendari Març-Maig Fun Tennis_Lliga 3

Per tal de fomentar el bon funcionament de les jornades, deixem a la vostra disposició el decaleg de les bones conductes, adreçat als jugadors i jugadores i a les seves famílies.

 

Decàleg participants

DECÀLEG DEL BON ESPORTISTA

 

Decàleg famílies

DECÀLEG DE LES FAMILIES